_Bazsy_
2002.10.14
|
|
0 0
6596
|
Ahoy!
Ha tényleg sok a hiba akkor jobb lenne újraszámoltatni a pontokat.
Szerintem Debrecenben is elszámolták az eredményt...
Ma megnézem videóról a meccset-csak egy röpke 5percet láttam eddig.Egy "Dr. Valovics sá-lá-lá-lá-lá..." action-t láttam és nem csalódtam benne!Az jött akiról kiment a laszti!Egyébként megérdemeltem nyertek a tökös kakasok.Ja!És hogy visszatértek a szurkolók mert dícsérték a debreceni csapatból a szurkolókat.Most megy a szekér miiii?Most jó ottlenni.
Szombaton megkóstoltam a kakastökepörköltet-higgyétek el isteni!!!Rizzsee!Remélem nem vadkakas volt! :o)))
Sutyinak gratula.
Eddig szuper a bajnokság!Csak a bírósporik nem változtak...
Szolnoki edzőcsere: egy edzőcsere után mindig megoszlanak a vélemények.Az biztos,hogy azok küldték el akik Szolnokra hozták-tehát ők is felelősek.De ha az Abeljanovot büntették akkor a csapat hibázó tagjait is meg kell büntetni-akár pár légiós cseréjével.De lehet,hogy ezek a légiósok nem is hibáztak hanem egyszerűen ennyit tudnak.Aki látta őket tétmeccsen az tudja-én csak edzőn láttam őket abból most nem akarok véleményt mondani ill.már akkor megtettem.Most is az a véleményem,hogy ez a csapat nem olyan mint az előző 2évi és lehet,hogy hiába hoznának egy csodaedzőt akkor se tudna csodát tenni Szolnokon,legfeljebb pár játékos mentalításán tudna változtatni.
Csak a Klíma!
|
Előzmény: rik-027 (6594)
|
|