aka. U-Lab
A jövőbeli remélhető érdeklődéseteknek közlöm a szombati Woodooban 00.00-01.20 körüli zenei blokkom anyagát (körülbelül, és természetesen NEM sorrendben):
Silke Bishoff: Waste Of Time
Apoptygma Berzerk: Until The End Of The World (Dark Klub mix)
Cleen: The Voice (And One re-interpretation)
Covenant: No Man's Land
Die Form: Phenomena Of Visitation (mix 3)
Die Form: Savage Logic (Remix)
Die Form: ?
:Wumpscut: : Black Death (Muted Concept)
Rammstein: Du Rihtsz szó gút (vagy valami ilyesmi)
Kirlian Camera: valami az Absentee EP.-ről (Nr.9)
Die Form: Rain Of Blood (Download version)
KMFDM: Leid Und Elend
NIN: March Of The Pigs
NIN: The Perfect Drug
NIN: még valami
Skinny Puppy: Testure (s.f. mix)
Malaria vs. Chicks On Speed: Kaltes Klares Wasser
E-man: Animal Skin (Tok Tok remix)
Velvet Acid Christ: Decypher (vmelyik mix)
Skinny Puppy: Candle (Disco Infernale) - a király
Ezúttal mondok köszönetet Sicknek aki oly módon segített a 8 mm-es vetítésben, hogy az egészet ő csinálta, a Köbányai könyvtárnak, ahonnan kalandos úton szereztem meg a Bajkonúrt, és a Szojuz legénységet ábrázoló diákat, Nővéremnek, akinek frissen mosott illatos lepedőjére vetítettünk (most megint ki kell mosni...), Jéva Ivanovna ált. iskolai orosz tanáromnak, aki ha harmadikban nem adja meg egy hármasra, és két egyesre a megfeleltet, akkor nem lettem volna az orosz realista képzőművészet kedvelője, Szüleimnek, akik sohasem bíztattak, így megtanultam, hogy magamra számíthatok leginkább, Yeomannek, aki ismét a tech. supportot vállalta, az amerikai filmakadémia kurátorainak, akik az Oscar díjat nekem ítélték, és Kertész Imre bátyámnak akitől makaón elnyertem a Nobel-érmet, és a pénz egy jelentős részét; végül, de nem utolsósorban mindazoknak akik hajlandóak voltak tánczolni. (hehe, elég sokan...)
Folyt. köv: Pecsa Okt. 25. HDMFC