Szasz OAzIs
Azért ahhoz sokkal több kell, hogy összeakasszuk azt a képzeletbeli bajuszt. Ezzel a hozzászólásoddal (6489) már max. egyet tudok érteni. Páran félreértettek, és azt érezték ki a szavaimból, hogy próbálom védeni a védhetetlent, mármint főleg Vaisvila játékát és Raska munkáját. Nem én inkább erre próbáltam célozni, amit Te is írtál, azaz:
"Egy biztos: akármilyen szar is a csapatunk, én soha, de soha nem fújjognék ott a meccsen a játékosra, mert tudom ez hogy esik neki, bár attól a véleményem megvan..."
Feltettél nekem pár kérdést, ezekre engedelmeddel válaszolnék, tehát:
"neked tetszik Vaisvila játéka? Te elégedett vagy az általa nyújtott produktummal? Szerinted ő az a légiós,aki a bajnokságban végig hozza azt, amit egy litván válogatottól várni lehet? Ő fog nekünk meccseket eldönteni?"
NEMNEMNEMNEM. Asszem megvolt minden kérdésre a válasz. A mostani csapatból egyértelműen Pajának (Szasza mellett) van a legnagyobb Olaj szíve, egy elsőéves légióstól ezt sajnos nem is lehet reálisan elvárni, azt viszont igen, hogy a kenyéradó gazdája kedvéért minimum kiköpje a tüdejét a meccseken. A maximális akarást én sem látom a litvánnál, de megint csak azt tudom mondani, hogy ez a játékstilusából is adódik. Ő egy jól működő csapatban tudja megmutatni a képességeit. Most az Olajnál nem erre, hanem a Paja-féle, - tényleg minden tisztelet megérdemlő - foggal körömmel kiharcolt pontokra, dobóhelyzetekre, faultokra és győzelmekre van szükség.
Vaisvila nem ez a tipus, de, hogy szerződést kapott, az nem az Ő hibája. Egyébként ha már a példáknál (mármint Paja játéka és a megnyert meccsek közti összefüggéseknél) tartunk, az igazsághoz hozzátartozik, hogy Sopronban kellett az Ő 24 pontja is a győzelemhez, és ha engem kérdeztek, nekünk, mármint a közönségnek is köze van ahhoz, hogy a hazai meccseken ennyire hurkabőr (9, majd már csak 2 pontocska), mert azért azt nem vitathatod el, hogy megkapja azt a Paja támogatást, amit Ritys és "Tony" nem. Persze, ez az ellenszenv a játékot látva alakult ki a nézőkben, de ez már egyértelműen a csapat kárára van, mármint az, hogy az elképzelés nélküli csapatjátékon kívül, most már a litvánok görcsösen bizonyítani akarnak, ami főleg Tony-n látszik, de a fejemet teszem rá, hogy Vaisvila is tisztában van vele, hogy ez kevés, és nem akarja kirugatni magát, úgyhogy a maga módján Ő is megtesz mindent.
Szia HajráOlaj, csak nem OlajAzIsten bérletszomszédja vagy?
Említetted a felkészülési meccseket, ahol tényleg alig játszottunk komoly ellenfelekkel, a Kaposvár, és a közben komolyan veendővé előlépett Debrecen kivételével (akit mellesleg kétszer is lenyomtunk - látod, kb. ennyit számítanak a felk. meccsek).
Még egy mondat Vaisviláról. Ha már így felhoztam példának a Klímát, azon a tornán a sokat szidott litván lett az MVP, bebizonyítva, hogy sokkal több van benne, mint amit eddig a tétmeccsek többségén mutatott. Csak jöjjön már ki!!!
Végezetül egy jó gondolat Tőled, amit én is vallok:
"Ezt látniuk kell a Nyergeséknek és lépni kell, ha el akarunk valamit érni!!!"
...de addig is, a meccseken csak pozitív hangokat! Vagy ha már kiabállni sincs kedvünk, akkor legyünk csöndben. :-(
HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!!