Még egy ollózást engedjetek meg -aztán ígérem nem kaszabolok többet:))- ezúttal a saját hozzászólásomat a kosárlabda.com fórumából az álomcsapat játékra vonatkozólag. Kiváncsi vagyok a véleményetekre róla:
Kedves Webmester!
Az álomcsapat játékkal kapcsolatban volna egy kis mondani-
ill. írnivalóm:Én azt egyáltalán nem tartom jó ötletnek Tőletek,hogy a csapatok összeállításait hozzáférhetővé teszitek mindenki számára. Ez szvsz ahhoz vezet, hogy egy-egy forduló után a gyengébb pontszámot elért csapatok "edzői" egyszerűen rákattintanak az élen álló csapatok névsorára és pár forduló után a cserelehetőségekkel játszva, mások ötleteit lekoppintva egy csomó hasonló összeállításu csapat keletkezik, komolytalanná téve a játékot. Ez olyan mintha a valóságban egy csapat a meccs előtti taktikai értekezleten elhangzottakat teljes egészében nyilvánosságra hozná.
Mivel az Álomcsapat játékban a taktika egyedül az
összeállításra ill.a cserelehetőségek minél jobb
kihasználására vonatkozik- ezeknek az adatoknak a közlése
elveszi a játék örömét és a végeredmény nem tükrözi a coach- ok valódi "tudásszintjét". Természetesen az ellen nincs semmi kifogásom, hogy a játék vége után kiderüljön, hogy ki
hogyan taktikázott. Szerintem a két évvel ezelőtti rendszer akkor nagyon bevált- nem kéne rajta változtatni.
Üdv: Timsó