Hi, folks ! Zócsi's online again... :o)
Gabika (6168): Tudomásom szerint még nem csinált senki a DiscJuggler-hez magyar manual-t... :o(
jdobos (6176): Az audio elvi felső határa 80 perc, ezért nem tudsz rajta javítani. Már annak is örülhetsz, ha 82 percig felismeri a játszód... Szvsz nem érdemes 80 fölött audio-t írni...
Macimedve (6177): Mázlista... Viszont ha neked is 3 vinyó, 1 flópi, 1 ROM, 1 író lenne (és mind belső ugye...), akkor te is gondban lennél... ;o)
gytam (6187): 1., Régi a Nero. 2., Apdételhető. 3., 99:59:00 4., Van. Qrva jó.
nebamun (6190): A cd-írós pacsai, vagy az sp1 segít az XP ezen baján.
Herk_1 (6207,6209): Ha fenn van a FantomCD emulálni, akkor nem is kell külön progi cue/bin-t írni /a CDMate sem... (Mike-6221)/, illetve másolásvédelem nélküli cédékről iso-t, védettekről CloneCD vagy CDMate tipusú imidzseket készíteni...
gytam (6218): Valszeg olyan formátumban csináltad az imidzset, amilyent az íród nem támogat...
Gabika (6242): Felbontás kérem szépen... DivX hányas dekóder, milyen felbontású volt az avi, hány SVCD-re akartad megírni a 2 órás filmet, stb....
GombocArtur (6245): Meg-meg. Nekem is az 1.0f figyel... :o)
Sequoia (6260): Már megint nebamun mesternél(6269) van az igazság... :o) Annyi apró tanács, hogy a pri.slave-vinyót használd az imidzs-készítésre...
Nagyoreg (6277): Valszeg döglődik a Fülöpöd... :o(
version9 (6290): Ne várd, hogy ráírják... :o) EAC vagy Feurio vagy CloneCD.
Mike (6291): Tényleg érdemes mást próbálnod (mint ahogy fentebb is írtam)... /pl.FantomCD új verziója.../ Vagy CloneCD. Lényeges ! XP SP1 vagy cd-író pacsok előzzék meg mindezeket.
gytam (6294): Az EAC cue/wav-ot készít, nem cue/bin-t, de ugyanúgy meg lehet írni, mintha bin lenne...
Bocsi a sok dumáért, de a nagy hallgatás... :o))