xGabi
Én nem a csapatot szidom, hiszen a mindenem az OLAJ, hanem egy-két játékos hozzáállásával van problémám ill. azzal a szervezetlenséggel ami a pályán folyik. Ez utóbbi biztos hogy edzői hiányosság, de a játékosok motiváltsága is nagyon függ az edzőtől.
Te meddig adnál időt?
Ha hozzuk a kötelezőt Szegeden és mondjuk kikapunk itthon az Albától, akkor mit mondasz, hogy most már itt az idő a váltásra vagy azt hogy türelmesen kell tovább várni hátha egyszer csak előjön az ami a csapatban rejlik.
Szerintem a Vaisvilla kitűnő játékos, de ne alibizzen a meccsen, akkor inkább játszanak a fiatalok akik "meghalnak" a pályán.
A szurkolói szélsőségeket én sem szeretem,de nem tudok megtapsolni egy olyan produkciót ami a Paks, Kaposvár vagy netán az Alba ellen iszonyú nagy vereséghez vezetne.
Csics
Nov. 20 Mo.-Franciao.
Nov. 23 Letto.-Mo.
Nov. 27 Lengyelo.-Mo.
Jan. 22 Mo.- Fehéroroszo.
Jan. 27 Észto.- Mo.
(a hazai helyszíneket sajnos nem tudom, de mintha Szombathelyet emlegették volna nov. 20-ai meccs kapcsán.)
Lapip
Azért jó páran átjöttetek Kecskemétről. Szerintem semmi olyasmi nem történt ami igazolta volna a félelmét egy-két Univer szurkolónak. Kecskemétet ill. a csapatát sem szidta senki. (Az csak a Fehérváriak kiváltsága.)