Avass Creative Commons License 2002.10.11 0 0 6488
Sziasztok Kocsmások
Most a szolnokiakhoz szólnék, a csapat gyenge szereplése és a kialakult nézőtéri hangulat apropóján, szándékom szerint utoljára.

Isiah T. & OlajAzIsten
xGabi közben megelőzött, én is valami hasonlókat válaszoltam volna nektek. Valóban, nekem sem tetszik, hogy így szenvedünk, de az még kevésbé tetszik, hogy a közönség is a csapat ellen fordul. A csapatba beletartozik Paja és Szasza is, hiába éltetjük kettejüket, ha fütyülünk és "Litváncigányozunk" (mondtam is Bocainak - ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk! :-((() akkor ugyanúgy bántjuk a fentebb említett két embert is. OlajAzIsten, te nem voltál ott a Kecsó ellen, de én megfigyeltem: amikor legjobban fütyült a publikum, Paja többször is mutatta: tapsoljatok! Ő is tudja: ez egy csapatjáték, és hiába hajt, játszik jól, a csapat nélkül nem győzhet, neki is érdeke, hogy a többieknek is menjen a játék, és ezt sokkal nehezebb megvalósítani a közönség támogatása nélkül.
Egyébként szerintem nincs baj a csapategységgel. Direkt figyeltem a fiúkat, az egész meccsen biztatták egymást, amennyire lehetett. Az, hogy Csabi kiabált Szaszával, nem jelent sokat, néha még segít is bizonyos szituációkban. Én inkább a játékosok és az edző között érzek feszültséget, nincs meg az a fegyelem, ha Rasid mond valamit, azt rendszerint kommentálják a játékosok, vitáznak vele, és ez nem jó. Valamiért nincs igazán tekintéje a fiúk előtt. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy ez kinek a hibája, de ha ez megváltozik, akkor egyet megint léptünk előre.

Isiah T. említette a lélektelen játékot. Valóban sokszor előfordult, hogy leszedték mellettünk a támadó- és védőlepattanókat, ekkor a "jámbor" Avass ököllel, full erőbedobással a térdét bokszolta, és lila fejjel ugrándozott. Ezt én lélektelen játék helyett inkább helyezkedési hibának és figyelmetlénségnek nevezném. Vajh mé' nem tudunk elélépni a támadó játékosnak és kizárni? Talán azért, amiért egyszerűen nem tudunk felpörögni a meccseken és úgy általában valahogy nem működnek a dolgok. A játékosok egyénileg akarnak, megint csak a megfigyeléseimre tudok hivatkozni. Orosz, Vilcinskas, de még a halvérű Vaisvilla is láthatóan bosszankodott, amikor Rasid lehozta, én láttam rajtuk az akarást.
Egyébként tényleg semmi tűz a Litvánban, de láthatóan Ő ilyen stílusú, legjobban talán Lapovra hasonlít. Emlékezzetek, mi lett a vége, amikor Finánc azt várta el Bojantól, hogy harcoljon?! A helyett, hogy a meccsre koncentrált volna, inkább vitázott a bírókkal - kiállítások tömkelege, meg nem adott faultok, kipontozódás a 27. percben, stb.
Én továbbra is azt mondom, hogy várjunk a tüntetéssel, mert én, mint mezei szurker még arról sem vagyok meggyőződve, hogy annyi pénzből, amennyi most nekünk van, jobb edzőt, vagy játékosokat lehet hozni, főleg most, hogy mindenhol megy már a bajnokság. Pénzügyben a csapat háza tájáról az idény előtt nagy volt a sírás-rívás, lehet, hogy van benne valami...

...a többi csapat szurkolóitól elnézést kérek, ha untattalak Titeket ilyen hosszasan, a saját problémáinkkal én a magam részéről egy ideig befejeztem.
Üdv: én /lásd fent :-)/

Előzmény: NiNiKe (6480)