A Kecskemét elleni meccset mindenki látta,kár szépíteni és pazarolni a szót,ez valóban harmatgyenge játék volt.
DE!
1.Könyörgöm,ne szidjátok már a csapatot és a játékosokat!Mivel lesz ettől jobb a helyzetünk ?!
2.Lehet,hogy ezzel a véleményemmel egyedül fogok maradni,de vállalom : én megértem azokat az embereket is,akik kifütyülték a csapatot a siralmas produktum láttán.Nekem sem könnyű feldolgoznom,hogy egy elvileg jó felkészülést maga mögött hagyó és ekkor többször is biztatóan játszó csapat hogyan válik ilyen gyengévé egyik napról a másikra.Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül - és ez is kritika -,hogy egyes fizetésekért (neveket szándékosan nem mondok) a szolnoki szurkolók láttak már magasabb szintű játékot is...DE MÉGSE FORDULJUNK A SAJÁT CSAPATUNK ELLEN !!! Oda ne jussunk már,hogy anyázzuk a játékosainkat!Nemtom már ki volt,de nagyon találóan jegyezte meg,hogy a jelen helyzetben az "ecccerű" divatdrukker is többet tesz a csapatért azzal,hogy nem jön meccsre,mint az aki a csapat ellen fordul.
Bízom a jobb folytatásban,ennek érdekében Szegeden ott leszek!
HAJRÁ OLAJ !!!
Ui.: Nem voltam sohasem igazán bennfentes,így történhettek olyan dolgok amelyekről nem tudok,de áruljátok már el,mitől ez a hatalmas ellenszenv Rezákkal szemben ?