3. Én úgy tudom, hogy félpályás ellenőrzés volt. Kerestek egy kocsit.
De ha (ismétlem: HA) igaz a jobboldal által favorizált elmélet, hogy a rendőrök zárták le a hidat, akkor a Lelkiismeret-csoport kommunista bérenc? Különben honnan tudták volna, hogy hova kell menni?
2. Én azt mondom, hogy várd ki a végét. Én kivártam a fidesz 4 évét. Aztán 2006-ba ismét ítél a nép.
1. Szerencsére azóta újra a hűvösön van.
4. A többieknek meg joga van közlekedni. Az ilyen jellegű megmozdulásoknak is megvannak a szabályai. Aki ezeket nem tartja be, az ellen a rendőrségnek fel kell lépnie. A többség érdekében.
Azt ugye Te sem tartod korrekt dolognak, hogy egy maroknyi ember feltartja Budapest közlekedését?
5. Bocs, de ezzel vitatkoznék. Úgy érzem, hogy a fidesz, mdf és miép hívők kissé meg vannak sértődve. És nagyon sokan nyafiznak. Ahelyett, hogy megpróbálnának értelmesen (!)tenni az országért. Az az érzésem, hogy Orbán személyében várják a messiást.
6. A válaszom: Ha maradnak fideszék, akkor felveszem a kölcsönt. Az egzisztenciámat az mszp meg nem veszélyezteti jobban, mint a fidesz.
a fideszre azért is haragszom, mert ha nem közelednek a választások, akkor sosem vezetik be a kedvezményes lakáskölcsönt pl. a használt lakásokra.
Az én számlámra ne taktikázzanak.