Avass, a francba rosszul írtam: Azt akartam, hogy Litvánia, Litvánia !!! :))))
De figyi, azért mindenáron nem szabad a mindenki Rasidért és a csapatért szlogent szajkózni !!! Ha gyenge akkor gyenge! Mondhatsz divatszurkolónak, de véleményemet akkor is megtartom!! Szaszát meg PAját imádom, ezt NEM MA IRTAM LE először. Akkor inkább így módosítok:
Paja: 29/6 no comment
Vaisvila: 2 no comment
Különben meg nem vagyunk mi máltai szeretetszolgálat, hogy az idők (de legalább a bajnokság) végezetéig védjük Vaisvilát. Én lennék a legboldogabb ha jól menne neki a játék, de nem megy, és tartok Tőle holnap sem fog, és nov. 2-án és utána sem fog. Pedig akkor nem kaphatunk ki !!!
Abszolút megértem amit értésemre akarsz hozni, lehet,hogy túlságosan eredményszemléletű vagyok, de ezt a játékot győztes és vesztes meccsekben, sikeres és kihagyott dobásokban lehet csak mérni, a szimpátia, meg jó kosaras egyébként duma nekem nem jelent megoldást. NÉZZ A CSAPATUNKRA !!! Az öreg nyeri meg a meccseket, Vasvilla ló**** sem csinál, azt meg végképp nem ami a dolga lenne...
Nem, ebben nem értünk egyet ne haragudj. TEgnap is megvolt a lehetősége jól szerepelni, nem tette meg. Speciel nekem személy szerint fogytán a türelmem Vele kapcsolatban, lehet az öt fordulót se éri meg a fogadalmam....már nem érte meg :((((
Bocs és HAJRÁ OLAJ !!!!