Avass Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6451
Szasz Sporttárs
Az a szerencse, hogy van egy közös ismerősünk, MSzF , mert különben soha az életbe nem találkoztunk volna. Mindenesetre örülök, hogy megismerkedtünk. Én téged be tudtalak azonosítani, tekintve, hogy Rostas már (jujj, majdnem azt írtam, hogy "megvolt", sicc), szóval már találkoztam vele, és közös ismerősünk azt mondta, hogy ezek után téged is megismerlek, sőt lehet, hogy nem is tudom meg, hogy megint nem Rostással találkoztam. :-)) A jámorságról + csak annyit: nem láttál még engem a meccsen, magamból kikelve ordítani a bírósporival, vagy Orosz Benő gyermeteg hibáit és egykezes, röplabdás lecsapásokra emléketető lepattanőzásait kommentálva (Gabci, Bocai, tudnátok mesélni!).
Írtál az Allessandra (Albamama, bocs az x-ért :-)) Perovics jv-k trió ténykedéséről. Szerintem csak részben van igazad. Szerintem Perovics többnyire szabályosan védekezett a brazil "kislányon", feltűnt, ha vert helyzetbe került, már nem igyekezett megakadályozni a kosárra dobást (ez nem mindenkiről mondható el, Lásd Farmer, vagy Hibbert, de Ők általában meg is kapták érte a faultot). Perovic mezőnyben, labda nélkül, valóban erőszakosan játszott, nem engedte pozíciót fogni a fekete gyöngyszemet, de éppen Farkas Sanyi mondta tavaly, hogy ma már a női kosárlabda is van annyira kemény, mint a ffi. Ezt lehet nem szeretni, de tény, a bírók engedik, most is engedték, mindkét(!) oldalon.

Kicsit más. A már sokat emlegetett MSzF (na jó, szval Mol Szolnok Fun) hívta fel a fugyelmemet a tényre: Taki tegnap életében először játszott az Olaj ellen tétmeccsen. Hát, mit mondjak, nagyon furcsa volt látni, ráadásul csapata legjobbja volt, 19/9-ig jutott, bátran tüzelt kintről, betört, és ha ráváltottak, akkor ment a passz az üres embernek. Lényegében egyszerű, de eredményes játékot játszott az Univer, tényleg szerencsénk volt, hogy Nickel sérült. Ha nem vétenek viszonyleg sűrűn felesleges, rutintalan faultokat, akkor még szorosabb lehetett volna.