Sziasztok!
Köszi a dicsit.
Nem nehéz dekupálni az üveget,ugyanolyan mintha cserép lenne mondjuk.Csak a festés volt gond.A zöld üveget vagy 4-5x át kellett alapozni.Zabálta a festéket.De ha fehérre csináljátok jobb.
A kagylós kép alapszíne a Liánból származó akril eredeti színe,tudod amiről azt mondtam hogy gyönyörűek,de borzasztó vele dolgozni.Soha többet.
Borostyános szalvétám sajna már nincs sok és még szeretnék belőle valamit.De ilyet lehet néha Tescoban is venni.Ha látok majd veszek még.
Tényleg az üvegfestős topiba láttam,hogy van sok vodkás meg hasonló üveged és adnál belőle(nektek van presszótok ugye?)szóval,ha sok van belőle,vagy gyűlik még és nincs hova rakni és átveszem minden mennyiségben.Évek óta minden alapanyagot gyűjtök!Ne tudd meg mi van itt!Kicsit kiborítom ezzel a páromat,de nekem ez a "káros"szenvedélyem.
Súsájn:Kicsit ráhibáztál.Egyszer voltam egy kiállításon.A helyi művészeti kör rendezte de azóta nincs sok időm odajárni meg igazi nagy képeket alkotni.És az már nagyon költséges hobbi.Egy kép többezer forintnyi festéket megzabál.Majd nyugdíjas koromban bepótolom.
A falfestést a barátnőm találta ki,én meg megcsináltam.Hát ennyi.
Pfúúú!Bocsi !Milyen hosszú lettem?!