Hello gyermekeim!!!
Olajfanok!! (Avass, Ájzéjö, Mol Szolnok Fun, Bocai, Gabci és külön üdvözöllek sporttárs :--)))
Sporttárs, a sálat meg a piros-fekete csuklyát majd én biztosítom Neked, meg összeállítok egy oilboys összest is, már csak hogy a könnyebben tudj integrálódni, de aztán nincs áli áli áli áli óóó…:--))Azért valahol örülök Neked...a végén mégis kibújt a szög a zsákból…:--))
Tekintettel arra, hogy itt Tújvárosban a helyi kombinát könyvvizsgálati munkálatai este 8-9 előtt nem nagyon akaródznak befejeződni, így nem tudom megígérni, hogy ott leszek ma a meccsen, meg nethozzáférésem is annyi, hogy naponta öt percet rákapcsolódom, kimásolom a hozzászólásokat meg bemásolom a sajátomat, amit az éj leple alatt írok. Hááát szar az élet, ugye.
Megvallván itt néktek a teljes őszintét halvány lila gőzöm sincs ki ez a Divac fiú, de majd szétfúrja az oldalam a kiváncsiság a személyét illetően. Szerintetek ki tudja mondani, hogy Moszkvics slusszkulcs, vagy hogy „mit sütsz kis szűcs, tán…”
A mai meccstől azt várom, hogy a Nickel nélkül felálló Kecsót megtanítjuk kesztyűbe dudálni, és visszahozzuk az önmagukkal teljesen meghasonlott és hangulatilag a béka segge alatt vívódó szolnoki fanok régi harci kedvét. Tyubinnak nincs egy öccse? Jóvóna…A kis Berkics még nem tud beszállni, de pár év is itt lesz…:--))
Na aztán most már nagyon keményen harcoljatok-szurkoljatok-hullámozzatok-álljatok fel, üljetek le…Avass, hamar riportolj nekem majd a meccsről lécci ide gyorsan. Sajna még nem tudlak megdobni az infokkal, mert ez az egyetlen site ami bejön, a többi error, hiába, a Jóisten is tudja, hogy melyik az az egyetlen oldal, aminek mindig minden körülmények között le kell töltődnie !!! Milyen jó, hogy azóta felhívtál telefonon, el is felejtettem, hogy a mobilom él...Ez már kóros netfüggőség?
GYERÜNK, GYERÜNK OLAJKA !!!
Olaj az Isten
Divatszurkoló az, aki nem meri felvállalni az Olaj iránti mérhetetlen szimpátiáját, és a környezetének Albacomp drukkernek meg Olajka91 látszólagos ellenségének adja ki magát, miközben testvéreként tiszteli és szereti már május 5-e óta !!!
:--))
ÁLI ÁLI ÁLI ÁLI ÓÓÓ