Naja, de ott a múltnál meg is állt... Mi a bajom általában a trabisokkal, meg a többi ....... (inkább nem jellemzem) autóval? Hogy a katasztrófális műszaki állapotukkal veszélyeztetik a többi autóst. 1. Fizikai hátrányuk miatt nem tudják felvenni a jelenlegi forgalom ritmusát, akadályoznak, veszélyhelyzeteket teremtenek. 2. Többször előfordult már, hogy pl a 6-os úton éjjel majdnem belerohantam egy trabiba, varnyúba, moszkvicsba, hasonló múzeumi darabba, mert az út közepén szambázott alig pislákoló hátsó lámpával, már ha volt neki olyan. Egyszer előfordult, hogy onnan vettem észre a Trabit, hogy a sofőr cigizett, és éppen kidobta a cigit az ablakon, mert mindkét hátsó lámpája ki volt törve. Ha nem teszi, tuti belerongyolok hátulról.
Tudom, jön az a rész, hogy azoknak az embereknek is kell közlekedni, akiknek nincs pénzük normális autóra, de ez nem hat meg, a fentiek miatt. Szvsz olcsóbb, egyszerűbb, ha buszra ülnek, taxiba, vonatra, stb. Hogy a környezetszennyezésről ne is beszéljünk. Boccs, ha hosszú voltam.