_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6297
Ahoy Ultrák!

Avass előre is mondom,hogy nem akarok bántó lenni és kongatni a vészharangott más csapat szurkolójaként.
Ez a vereség valahogy "benne volt a levegőben".Ha megnézed a Soproni tippemet akkor én már ott hazai győzelmet tippeltem.A második fordulóra igaz,hogy szolnoki győzelmet írtam a hazai pálya és a fanatikus szurkolás miatt de számítottam a Zegi győzelemre.Valahogy az idén nem tűnik a Szolnok olyan "összerakottnak" mint pl.az előző két évben.Azért nem szabad egy meccs alapján temetni a csapatot.Szerintem ha felépül a Vilcinskas [mennyit kell inni egy ekkora embernek,hogy látszódjon rajta... :o)] akkor jobb lesz a játék.

Skacok a két niggánk ha jó napot fog ki akkor nehéz lesz megállítani őket.Szerintem is jól jártunk a Franky Jackson-nal nagyon szép dolgokat mutatott.Ivkovic elnyűhetetlen,4 fault-ja volt a 11.percben,Finánc lehozta majd mikor szorosabb lett kockáztatott és visszacserélte.Négy személyivel végigjátszotta a meccset és dobott 18pontot.Szerintem ez a rutin.Bane néha úgy szórja a lasztit mintha forró lenne,nem jöttek be a triplái-félidő után inkább közelebb hozta és onnan tüzelt elég jól.A többiek is hozták a szokásos jó játékot bár tényleg igaz,hogy hazai pályán egy Madison nélküli Kecskeméttel játszottunk.Nagyon tetszett a centerük asszem Radenkovic játéka!Nagyon képzett,engem Lapovra emlékeztet.Mindig jó helyen állt.

Pacsi!
A többit holnap...