gzenguz
2002.10.07
|
|
0 0
69
|
Fincsimi????
Na szevasztok! Hogy telt a hétvége? Nekem jól... péntek este/éjjel/hajnalban bepótoltam a kimaradt csütörtököt, mert itt minden kis álomszuszék lefújta a "bulit". ... .. . . de sebaj, mert otthon voltam koncerten, és utána meg én is sokat aludtam, meg végre egyszer egy héten normális kaját ettem, meg nem kellett elmosogatnom!!! Hűdejó... viszont ma mikor kimentem a hévhez, elszörnyedtem egy fura kis plakáton...nevezetesen Smitt Pálén...jajj..rémes...ilyen szlogenje van:
"Smitt és most..." , meg "Mindenki őt akarja",,, ki mindenki?? Én biztosan nem két okból is...1: nem szavazhatok rá mert nem vagyok bpi. 2: ha az is lennék, hagynám a Demszkyt, mert Ő KELL!! (mellesleg a Gy.N.Erzsi plakátja megint le van öntve egy nagy vödör VÖRÖS festékkel, hiába cserélik le nap mint nap, de ezt már megszokhattuk...) Na jó. Remélem a héten átmegyek minden vizsgán és nem szakadok bele a sok tanulásba. :) Mellesleg Péter fijam, megnézted már a weblaptervezetet?? Ja és fiúk-lányok-rebekanyulak, mi van most az újsággal??
LEsz belőle valami??? Lesz-lesz-lesz!!! Csakazértis LESZ!!! :)))
|
|