divac1 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6283
Sió mindenkinek!
Új vagyok a listán, mert addig csak olvastam, de most szolok én és pár szó.
Szakmabeli vagyok, nagyon sokáig űztem ezt a sportot magas szinten, de ki vagyok maragyon titok!
Amiről akarok hozzászólni ez az OLAJ szereplés:
1. Olyon gyenge szereplés, mint most péntekén meg nem láttam Szolnokon 10 éve! És hagy ez jobb lesz, nem látom esély!!!
2. Játék kép szörnyű, nincs ötlet, nincs elképzelés mit, és hogy kél csinálni !!!
3. Három figura, ami "próbálnak" játszani kicsit régimódi, kb. 20 éves és tipikus SSSR; lerágott csont ez nem a mái kosárlabda. Meg Sopronba és baj volt. Felkészülési mécsekről nem írom mért 15-böl csak 2, 3 komoly volt.
4. Rasid jó játékos volt, de mint edző nem volt sikeres sehol lásd: Szolnok férfi és női, Albacomp… Merek fogadni, hogy karácsony nem fog Szolnokon tölteni, jön majd a Rezak Laci!!??
5. Külföldi játékos vállosztássá nagy ball lépes volt. Lehet hogy kévés a pénz, de lehetet jobbot és találni.
Stone nem rossz, de nem irányító, ami hiányzik a csapatnók (hol van most Borisz).
Vilcinskas jó felépítésű és szép a tetoválás de élőző éve is serült volt (térd !!!) és alig játszót, biztos hogy nem alakit nagyot.
Vaisvila jó játékos ez biztos, de ezt kél mutatni a pályán, neki húzó embernek kell leni ne úgy nagyképűen játszón, mert ez nem szimpi senkinek.
Ha nem változik valamit nagy baj lesz, szidni fogúnk sóját csapatot nem csók az Albacomp és a bírókat, ha meg lesz néző a csarnokba mért nekem mar és elment a kedvem. Sírni fogunk mi YU kosárlabda után!!! (Vuki kivétel)
Ez volt véleményem ZTE elleni vereségélőt és, és tovább és marad.

Véleményem többi csapatról:
ZTE - nagyon jó összerakott banda jó edzővel, döntő esélyes.
Kaposvár - szinten, Dzunic Ivkovic meg mindig csodák tud produkálni, döntő esélyes.
Albacomp - gyenge edző és sok jó játékos, döntő esélyes.
Sopron - ha fel épülne sok serült nem lesz rossz.
Kecskemét- jó ha bent tudnak maródni.
Debrecen- minden csoda három napig tart, Ráthonyi úgy és elb….a az égészt (majd Lecsó megmutat hogy megér 1,2 m ft neto; most menyi dobot)
Szeged- nagyon gyenge, sajnálom Sutyit, mert jó edző (mert nem hívtak Olaj-ba?)
Többi csapatról nem írok, mert nem láttam őket.

Egy kérdés:
Hány régi játékos látogat Olaj mécsekre?

Üdv mindenkinek
Vlade Divac