Feribá04 Creative Commons License 2002.10.07 0 0 6267
Sziasztok!

Mivel nagyon érdekel, hogy mi az oka csapatom eddigi ámokfutásának, így vettem a fáradságot és kilátogattam szombaton a meccsre. A sör ugyan még mindig langyos és híg, de mégsem bántam meg, mert az ASE jól kosárlabdázott.

Na ez jó volt bevezetésnek...:))

A remek játék ellenére is úgy érzem az 56 pont sajnos könnyen összejöhetett, mivel Litvániában főleg a pad játszott (Geri kint sem volt) és ez szánalmas. Természetesen Érsek Sztivit leszámítva. :))

Tényleg nagyon jók voltak a fiúk és ez a szellemes ötletes játék nagyon szórakoztatta a közönséget. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk és Davis-ék nem ülnek ennyit simán összejön 45-50 difi is. Talán ez tud minket kihozni a gödörből (mert még abban vagyunk).
Olyan régen értékeltem, így most megteszem:

Zalán: Nulla, katasztrófa. Egy dobáskisérlete volt egész meccsen, de az is csak azért, mert lejárt volna a támadóidő. Mintha meccs elején megfogadta volna, hogy ma ha lehet nem dobok rá. Jó példa erre, hogy amikor teljsen üresen be tudott törni 100 százalékos ziccerből is kipasszolta Gerinek (igaz ő bevarta). Ha itt lenne Marci, akkor nálam Zalán a következő meccset már a padon kezdené.
Geri: Egyszerűen szuper volt! Sérülten is tanári kosarakat szerzett. Csak így tovább + még egypár hármast is.
Bacsi: Eléggé csikorog a gépezet még nála, de nem lesz itt gond, mert a lelkesedése a régi. Viszont nem értem azokat a híreket, amelyek a kisebb súlypontemelkedéséről szólnak. Az első félideji falrengető zsákja ugyanis nem erre enged következtetni.
Béci: Mint legeredményesebb róla nem lehet rosszat írni, de azt hozzá kell tenni, hogy pontjai nagyrésze Csaplár-Nagy, Vavra és Eaton jellemezhetetlen védekezésbeli képzetlenségének volt köszönhető.
Lacika: Na ez nem volt semmi! Én nem tudom mi volt vele, de egyszerűen nem bírt magával. Ha valamire azt lehet mondani, hogy hajtás, akkor az ő teljesítménye az volt (+ dobása sem igen maradt ki). Ezzel a szokatlan Czigler-mentalitással a bajnokságban bárkinek ellenfelei tudunk lenni. Ez volt a hétvége legnagyobb pozitívuma.
Viktor: Nagyon kevés még ő. Sokkal határozottabnak kellene lennie.
Szabolcs: Egyetlen A-s csapatban nem lenne helye megítélésem szerint.
Kompi: Valahogy úgy érzem kezd eljárni felette az idő.
ÉRSEK ISTVÁN: Igen így nagybetűvel. Öreg exkörmendi (szombathelyi) harcosunk ki tudja hanyadik virágzását élte szombat este. Csak így tovább! Bár felmerül a kérdés, hogy ez esetben mi szükség lenne az ugyanezen poszton szereplő idegenlégióshelyet betöltő Jurgilasra.

Kábé ennyi...
Kedden valszeg ismét zakó, de szeretném, ha legalább a becsületünket igyekeznénk megvédeni. Aztán ki tudja...A remény hal meg utoljára.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!