muybien
2002.10.06
|
|
0 0
6243
|
nekem kifejeztten tetszik hogy ennyi a csere, állandóan forog minden, legalább használjuk a játékosokat nem hiába vannak itt, és a nagy részük egész hatékony (tessék megnézni a percre eső IBM ill dobott pontokat...) ami bíztató Bencze Zé nem először mutatja meg hogy biztos pont, az 5ik percben jött be... Bojan volt valóban a legnagyobb tegnap, óriási játékintellingenciával...és hihetetlen akarattal, nagyon küzdött, nagyon pörgött, kb mint a "szolnoki idejében", de a zsákolások nekem is meglepőek voltak..
viszont szerintem az irényítóink és Halm Rolli nagyon gyenguszok voltak, Halmnak eccerűen seemi dobása nem jött be, a rá szerkesztett szituációk nem nagyon jöttek össze, az 1-esek meg eccerűen bénák voltak, Theisz Peti sok lasztit eladott, de legalább hajtott, valamiért ma nem mert ránézni a gyűrűre, Matust inkább hagyjuk... jah és Moseley Moseley Moseley... úgy dobott megont 23 pont pontot hogy alig lehetett észrevenni... (mivel alig volt pályán) nem volt egy felesleges mozdulata sem...
jó kis bajnokság lesz! |
|