jónapotkívánok Bolgárúr Creative Commons License 2002.10.05 0 0 48
Kétlem hogy bármi értelme van annak hogy válaszolok neked, ugyanis - bár megnéztem a honlapodat és normális gyereknek tűnsz - kötve hiszem, hogy fegyelmezetten fogod tudomásul venni amit leírok.

Gönczöl Katalin dékánhelyettessége idején vért pisiltek a hivatal dolgozói, de sajnos nem a rend érdekében, hanem Katika szeszélyei miatt.
Többször előfordult, hogy kiabált: én majd megmutatom, hogy itt rend lesz.
És persze nem lett rend, minden maradt ugyanúgy.

Gönczöl Katalinnak köszönhető, hogy ama bizonyos felvételi botrányból rendőrségi ügy lett, az egyetem vezetése beértve volna azzal, ha a főkolompos csendben távozik. Gönczöl ragaszkodott a feljelentéshez, aminek az eredménye az lett, hogy Dr. Kiss György egyetemi adjunktus az előzetesben meghalt.
Hogy miért volt fontos Kiss Gyurit rács mögé juttatni?
Mert volt egy KISZ-titkár választás évekkel azelőtt, ahol volt két jelölt. Az egyik Dr. Kiss György. A másik Dr. Gönczöl Katalin. Előbbi győzött, amit utóbbi soha nem tudott neki megbocsátani. Lehet még most sem, amikor Gyuri már 16 éve örök álmát alussza az óbudai temetőben.

Valkynak egyszer volt egy kis nézeteltérése az egyik kollégájával, aki ezt vágta a prof fejéhez: persze most minden másképp van ebben az új Gönczöl-érában. Ekkor mondta Valky, hogy lehetőleg az ő ügyeit ne keverje össze azzal, hogy mit dékánhelyetteskedik a felesége. Nem pontosan így, de lényeg az elhatárolódás volt, aminek akkor híre ment az egyetemen.

Igaz amikor ezek történtek, de akkor 11 éves voltál...

Előzmény: Tamás (47)