Avass Creative Commons License 2002.10.05 0 0 6226
Sajnos Albamama beleszólt, :-) pedig olyan szépen elbeszélgettem magamban, majdnem (szorí: malydnem) összejött a rekordnak számító 7 egymás utáni hozzászólás.
Szóval…

Vaisvila
Úgy látszik, finoman szólva nem akar meghalni a pályán. Tegnap csak kocogott, vagy nincs még erőnlétileg a topon, vagy ennyire képes csak küzdeni. Remélem az első lehetőséget. A labdás indulásai nagyon lassúra sikeredtek, amikor pedig sikerült neki megverni a védőjét, és fel tudta emelni a tempót, a lasztit általában a palánkra vágta. Volt olyan eset, hogy csak nézte, ahogy egy dobás után messzire kipattanó labda komótosan elhagyja a játékteret, majdnem az oldalvonalnál. Tegnap csak a passzai ültek, De a második félidőben centereink már ezeket sem voltak képesek megfogni (régi nóta). Szerintem Ő inkább egy sztárokkal telitűzdelt csapatba való, Őket prímán ki tudja szolgálni, de nem képes a csapatot a vállára véve megnyerni meccseket.

Vilcinskas
Igazságtalan lenne teljesen a földbe döngölni, hiszen egy térdsérülés sokkal veszélyesebb szokott lenni, pl. egy bokától, és Ő elég hamar visszatért – szóval tegnap szerintem nem teljesen egészségesen vállalta a játékot. Nem is játszott többet cirka 10 percnél, és nem ment neki, látszott, hogy zavarja a sérülés. Mindenesetre az látszik, hogy nem egy túlképzett, viszont gyors, energikus játékos. Mindenestre Benő vagy Zolika mellé elkél majd (Isten ments, hogy azok ketten megint együtt játszanak, annál bármilyen megoldás jobb lesz).
Jó hír. Ő is csinálja a Vuki-féle hátra-szaltókat! :-)))

Stone
Ő az egyedüli, akivel igazán meg voltam elégedve tagnap. Megvoltak a labdaszerzések, a betörések, és helyenként jól osztogatta a bőrt. Csak azok a fránya triplakísérletek, azokat feledném. De ne legyünk maximalisták, ha még legalább egy ember nyújtotta volna azt a teljesítményt mint Ő, akkor simán nyerünk.

…na most már biztosan elegetek van belőlem, úgyhogy húztam, na csá………..