gejza
1998.07.04
|
|
0 0
128
|
Halihó!
Látom megint kakukkol e topick. Szóval mindenkinek igaza van! De én a hb-nél azt tartom genyóságnak ahogyan a végrehajtásnál + csinálják a nagy felhajtást. Kérdem én miért vigyázzák állandóan a halálra itéltet? Nehogy má saját maga intézze el a dolgot. Úgy nem ér, vagy nem akkora öröm? Tudom ha valaki felrobbantja a fél belvárost és ártatlanok halnak +, igenis +érdemli, hogy felkössék! De a jog filozófia is elismeri a téves itéleteket. Lásd a nagy Angliában is a minap derült ki 10 év után, hogy a foszer ártatalan! Sorry tévedtünk! De egy hb után legfeljebb az árvák kaphatnak 1 kis csokit,az özvegy + kérhet egy kis kárpótlást. Mert mint lentebb már elhangzott, mi van ha a hangulat miatt egy kreol és göndörhajú manust közvetet bizonyítékok alapján gyorsan felkötnek? Amíg ilyen higadt és nyugodt politikusok ülnek a parlamentben mint a Cs. Pista + T. Józsi addig szerintem kvázi nyomást lehet gyakorolni egy gyors és frappáns halálos itélet elérésére. Szóval részenként jó és igazságos a hb , de így a nagy egészként rendszerbe állítva egy nagy sz@r! Én ezért írtózom a hb től mert nem győzöm hangsúlyozni, az apparátus hibái miatt nagy a tévedés lehetősége! Ezt a tévedést pediglen nem lehet korigálni!
|
|