Sziasztok!
DÜHÖNG ON
Azért írok, mert nagyon feldühödtem, és amúgy is hasznos, mindenki okulására. Azért is le fogom írni, az érintett úgysem olvassa. Szóval az illető (nevezzük Twistup-nak /francia/) kihívott játszani. 940 körüli pontszáma volt, dehát nem félek a kihívástól. Nyert 22-16-ra, ezzel nincs semmi probléma. Aztán ő megkérdezte, hogy van-e kedvem egy visszavágóhoz. Miért ne lett volna? Eléggé mázlim volt, mert a végjáték alatt lett egy szép hurkom, és 42-13-ra vezettem. Fontos momentum, hogy a party még nem ért véget. Ekkor megkérdezte, hogy játszunk-e döntőt. Írtam, hogy bocs, de dolgoznom is kell, sajnos nincs időm. Ekkor az a kedvesdrágaaranyos ember 1 órán keresztül nem lépett, csak hogy bebizonyítsa, nekem mégiscsak van időm játszani. Több öreg róka próbált beszélni a fejével (pl. RickY, Toddy, Scarab) sokáig hasztalanul. Aztán megfenyegették, hogy pontlevonás, egyéb szankciók stb. (csináltam screenshot-ot, hehe) amikor is 91 perc után kilépett mindenki nagy örömére, és a robot ellen be tudtam fejezni a játszmát. Elég sokan hallottak akkor a dologról, de azért nem bízom a véletlenre, olvassátok csak minél többen. Ja, és ne játsszatok ezzel az állattal, aki azt állította, hogy ő egy fair játékos, és én vagyok a hazug, amiért nem ismerem el, hogy igazából furcsa módon mégiscsak volt idóm befejezni azt a játszmát. Azzal is próbálkozott (ez volt a legbosszantóbb), hogy bízzak meg benne nyugodtan, lépjek ki, és akkor ő _talán_ befejezi a robot ellen a játszmát. Ezt én (szerintem teljesen jogosan) visszautasítottam. Elmegy ő a búsba. Meg jött az a duma is, hogy én(!) nem tudok veszíteni, és különben is, hogy lehetek ilyen elszánt azért a pár pontért (16-ról volt szó...) Szóval még ő próbált meg bűntudatot ébreszteni bennem. Nem is érdemli meg, hogy ennyit írjak róla.
Dühöng OFF
Mindenesetre akit ez a rövid szösszenet visszariaszt az online játéktól, annak üzenem, hogy ezek az állatok azért igen ritkák (ennek ellenére vadászatuk nem tilos), és nagyon jó társaság szokott ott összeverődni. Játsszatok sokat!
SiRPi