PASSIONATA, OYSTER: Ha ez a HEUER az a HEUER, akkor ez Val7734 (echte Poljot :) ). És ennyiért meg is éri! (Még szép eredeti HEUER koronája is vagyon neki, láttam a szerkezetét, sőt én állítottam be, mert volt nálam két napig, de végül is mást vettem. De tömítés nincs a tokhátlapban, a tömítéseket pótolni kell, de ez filléres ügy lesz.)
JamesTKirk: Zsebórát szerintem is csak régit szabad venni. A maiak nem "igaziak". Egy letűnt kor epigonjai, hiába vannak jó minőségűek is. Viszont egy jó tömör sterlingezüst tok egy hibátlan porcelán számlappal, egy Breguet spirál aranycsavaros bimetál billegővel... Nyamm... Ilyet ma lámpással sem találsz, nem túl régi Enicar-Unitas konstrukciókat kapsz ETA tömeggyártásból (kivéve az Orosz zsebórákat), és hát ez olyan, mint a guminő...
Lesliev: Próbálkozz a POEN-nál (www.poen.hu), ha kerek üveg kell rájuk, akkor talán menni fog. Ha alakos üveg kell, akkor szinte reménytelen.
MÁS: A MAKA GYURInál árult járástartalékos ORIENTET magamévá tettem, ha még valakinek fájt rá a foga, akkor bocsi, de már nem menjen érte... ;))
ORAGYUJTEMENY