krix_krax Creative Commons License 2002.10.02 0 0 38
Kedves dejo!

Örülök, hogy megszólítottál. Hozzászólásaim mégha indulatosnak és vagdalkózósnak tünnek, nem olyan hangulatban írom. Csak tele van már a hócipőm bizonyos dolgokkal, amiről órákig tudnék mesélni.
Csak címszavakban:
Az elmúlt 1 hónapban volt részem le"hazaáruló"zásban (ezt írásba is kaptam), ganalyozásban és hasonló alpári kifejezések elviselésében és megtanultam már én ezeket a dolgokat magamban lekezeleni. (A sztorit leírhatom, ha nagyon érdekel benneteket, mert megdöbbentő és közéleti)
Szerencsére nem tekintek egyetlen egy fideszes, vagy éppen hozzám nem közel álló embert ellenségnek. Legfeljebb ha politikai dolgokról, vagy olyan témákról esik szó, amiben nagyon különbözik a nézetünk és a további elmérgesedő helyzet elkerülése végett inkább nem találkozunk, vagy (és ez fordul elő legtöbbször) ezeket a "kényes témákat" nem érintjük. Ugye érted. :)

Felbermann szerintem ha nyerne, akkor sem lenne olyan hasznos a városnak, mint ahogyan ez most látszik, látszhat. Sajnos szerintem benne nincs meg a kellő affinitás a polgármesterkedéshez. Igaz, kinek a pap, kinek a paplan.

Egyet viszont szerintem mindenki tud: Csabainé nyerni fog, és bízzunk abban, hogy a be nem változz igéretei számát csökkenteni fogja.

Előzmény: dejo (35)