Avass
2002.10.02
|
|
0 0
6077
|
hejjj (ez egy sóhaj volt). Igazán nincs kedvem újrakezdeni ezt az egészet (és nem is kezdem), de...
...egyetértek a definícióval, ezért senki nem fogja fejedet venni. Úgy érzem, ezzel szeretnéd megmagyarázni az előző, általánosító (memo: "Kecskemétre kirándultak a szónoki hülyegyerekek?") hozzászólásodat, ami ellen elég sokan kikeltek - szerintem jogosan (ha nem így van, javíts ki, én ezt érzem ki belőle). Mert hát mi is a baj ezzel az egy mondattal - megint csak szerintem. Az előbb említettem, hogy általánosít. Jó jó, erre azt lehet mondani, hogy akinek nem inge.... De Te is magadra vetted pl. Olajka91 felszólamlásait, és ez így jó. Végezetül, az a javaslatom, zárjuk le ezt a végeláthatatlan vitát, hisz ilyen egyedek mindenhol vannak, egyik helyen többen egy szurkolótáborban, máshol kevesebben a bérletesek közt, öltönyben, gyerekkel a karjukon (lásd: asszem Némó). És hidd el, vannak olyanok, akik ettől nem csak Fehérváron, de pl. Szolnokon is idegenkednek, és általában ezek az emberkék vannak itt köztünk a topicban. Ez talán nem is egy rosz gondolat zárásképpen.
Üdv: Avass |
Előzmény: albamama (6076)
|
|