zenox Creative Commons License 2002.10.02 0 0 63
Sziasztok!

HTMiskolc: megkaptam a leveled.
Több index görögország topicba irtam csak pont ide felejtettem el. Nézd meg a görögországba autoval topicot. (Nem az utazásban van. Keress rá a görögország szóra a forum keresés részében) Ide 1 elég részletes leírást irtam.
Görögországba természetesen nem utazási irodán keresztül mentünk, hanem egyénileg, és kocsival. Elöször Vourvourouban áltunk meg, de a kevés bolt miatt inkább úgy döntöttünk, hogy Sartiba megyünk. Itt nagyon rövid id? alatt találtunk szálást közvetlenül a tengerparton a Sofia apartmanházban. Vadiúj 2 szintes apartmanház fels? szintjén egy 2 szoba+föz?fülke+tussoló+2 tengerpartra néz? erkélyért fizettünk 33 eurot/nap. Itt el?ttünk még senki sem lakott... Vendéglátóink németül és angolul is beszéltek.
Innen (Sartiból) bejárhattuk az egész félszigetet. Sokat voltunk Vourvourouban, ami tényleg csodaszép. Itt a legszebb is az emberi környezet. (itt a nyaralókról, kertekr?l beszélek) A tenger nagyon tiszta. Csodálatosak a sziklák. A narancspart is nagyon szép lenne, de itt a környezet nagyon, de nagyon szemetes. Nem tudom összel összeszedik e? Sartitól délre is vannak hasonlóan szép partok. Pl van egy olyan partszakasz, ahol a parttol vagy 20-30 méterre van egy cirka 50-70 méter átmér?j? sziget! A tenger él?világa leny?göz?. Tavaly Rodoszon fele ennyi él?lényt sem láttunk.
Az árak szerencsére nem vágják földhöz az embert. A gyümölcsök sokkal olcsobbak voltak mint itthon. Az ásványviz úgyanannyi. Felvágottak, mint itthon. A kenyér és tej drágább. Étteremben ha hal ételt ettünk akkor hármunknak max 27-30 euro körül jött ki salátával, üdit?vel. Nem hal esetén 20 euro alatt meg lehet uszni. Neos Marmaras-ban vagy 30% magasabbak voltak az éttermi árak.Tapasztalataim szerint ez a legdrágább város a környéken, ráadásul nem is szép, talán csak a kiköt?je.
Van egy nagyon jó pizzéria közvetlenül a f?út mellett Vourvourounál. Egy hatalmas 4 embernek is b?ven elég pizza 10-12 euro, és nagyon finom.
Röviden ennyi! Ha valakinek kell apartmann telfonszám az irjon.

Üdv Zenox!