Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.02 0 0 6072

Sporttárs, ha derogál a nickem (pedig tudod mennyit gondolkoztam rajta míg kitaláltam a megfelelőt? Már hogy egyszerre legyen sejtelmes-vagyis ne derüljön ki rögtön a klubhovatartozás, de mégis valahol különb legyen a többitől...-hehehe:))) akkor nyugodtan szólíthatsz(tok) a nevemen. :)

Különben még tudok egy V.I.P. helyet a B-közepes szektorban péntekre, ha esetleg mégis úgy gondolod. Ide (mármint a nyakamhoz) a rozsdás bökőt, hogy ha nyerünk, vagy ha hamarabb eldőlne esetleg a meccs, akkor nem fognak megfeledkezni Rólatok a szolnoki kollégák. Már most mondom, hogy ha ilyet hallasz akkor elismerően kell csettinteni és szervesen be kell épülni a csapatba, különben sosem lesz belőled jó szolnoki B-közepes...És hát neked ecseteljem ennek a megtisztelő pozíciónak az előnyeit? (soron kívüli kiszolgálás a büfében, ha az első sorban tombolsz, és úgy adódik, akkor ki tudsz úgy hányni áthajolva a korláton, hogy nem leszel dzsúzos, féktelenül és magadat vissza nem fogva, élvezve a rendfentartó erők szimpátiáját tudsz mutogatni a fehérváriaknak, hogy gyertek át ha akartok valamit - ugyse jönnek mert nem engedik őket!!! ))) :)))))))))))

Az ASE 2 vereségéről: Bár nem tudom Geri meddig dőlt ki a sorból, de ettől függetlenül egy pillanatra azért megfordult a fejemben, hogy lehetséges ez nem az ASE éve lesz, de erről még annyira korai beszélni. Davis úgyis sokkal jobb lesz, bár az előző két meccsen is jól játszott a dobott pontjaiból kiindulva. Én majd AIR-nőre meg a motivációs problémákkal küszködő Czigl-AIRre leszek kiváncsi, bár azért utóbbi is összekapkodott 12pattanót, szal' ez azért nem kevés. Még az elején vagyunk, de ha a Dombóvár ellen is szivola, akkor...

Előzmény: Törölt nick (6062)