üdv így kora reggel....
ami a fellépési lehetőséget illeti, összességében véletlenek érdekes összejátszásának tekinthető, nem is részletezem egyelőre, hátha még mítosz lesz belőle egyszer..:)
mindenesetre tényleg érdekes, hogy 3 éve mit meg nem tettem volna egy ilyen lehetőségért, most meg csak úgy az ölembe hullott...
ami a közönséget illeti, bízom benne, hogy az a 30 ember, aki múltkor ott volt az Akácos Udvarban, és kitartott a csúszás és a kései kezdés ellenére, azt jelzi, egyre több embert érdekel, amit csinálok, és ebben a 30-ban csupán egy táboros volt :)
remélem előbb-utóbb a táborosok is megjelennek, és ők is a stabil részét fogják alkotni a közönségnek!:))
az időpont ideális: szombat este nem túl későn, nem túl korán: 8 és 10 között, a hatvaniak hazaérhetnek, a pestiek még mehetnek bulizni az éjszakába:)
a kéthetenkénti előadás rákényszerít az állandó frissítésre, így lesznek olyan alkalmak, amikor részben nem saját dalokat játszom (PG, Cseh Tamás), és a megjelenő közönséghez is tudom alakítani a műsort :)
(pl ha táborosok vannak többen, az ő igényeikhez alakítom)
A KOlibri Teázója viszonylag kicsi, tehát 20-30 ember ott már tömegnek számít:)), de ha 40-50 ember jönne össze néha, akkor át lehet vonulni a színházterembe is!
szóval a lehetőségek jók, bízom benne, hogy sokakat érdekel, amit csinálok:)))
de így igaz: kellenek az új dalok, csak remélni tudom, hogy ami az utóbbi időben felhalmozódott bennem, dalok formájában is testesülni fog:)
csak inspiráció kell :))
SZÓVAL GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!