krix_krax Creative Commons License 2002.10.02 0 0 27
_Lajos_ -om!
A kérdésre nem válaszoltál! Tehát ismét:
Kiváncsi lennék, hogy a FIDESZES fecskeörs mit tenne majd ... (és itt szabadon választható a téma)

3. Ponthoz:
Nagyon is fontos!!! Ha a városvezetésről és mondjuk a polgármesterről is kedvező kép, vélemény van kialakulva egy városban szerintem a "külföldi tőke és a nagybefektetők" is szívesebben választanak egy stabil vezetésű várost, mint pl. Debrecen.

4. Ponthoz:
Budapest polgármestere tényleg népszerű, ebben igazad van. Személyes véleményem viszont, hogy most Demszkájnak nem kellene győznie, mert... de ez már hosszú.
Debrecen polgármestere viszont csak Debrecenben népszerű és ismert. Egyébként az ország többi városában azt sem tudják, ki az?

5. Itt talán félreértettél. Nem azt akartam mondani, hogy "meg van mondva, kire kell szavazni", hanem szerencsére a városlakók józan ítélőképessége látja azt, hogy alkalmasabb polgármester, mint Csabainé (szerencsére) nincs. Lásd: Kormányváltás (ha párhuzamot vonhatok e két téma között)

A "pofa be-t" azért mondtam (igaz, nem szokásom magam megmagyarázni), mert ezzel is érzékeltetni szerettem volna, hogy Csabainén kívül más NEM nyer, amig az indulók között lesz.

Egyébként meg azt mondasz, amit akarsz! :) Éljen a szólásszabadság!

Előzmény: _LaJoS_ (25)