gejza
1998.06.16
|
|
0 0
71
|
Barátaim!
Meddő vita! A történelem hamar felborítja a normákat! Lásd a Pol Pott. Halál listára tette az egész országot. Ott meg sem kottyant 1-2 millió halott. Nálunk 1 is sok. A Pol Pott békés "nyugdíjasként" halt meg. Hol a bosszú? Nem tudom eldönteni. Egy a lényeg én a halálbüntetés ellen vagyok! Nem én vagyok a mindenható, hogy valakinek elvegyem az életét. Pláne úgy, hogy még az illető a Burmann cirkuszba érezze magát mielőtt kinyírják. Sok vérszomjas pasi lesi miként csinálja végig az élet nagy buliját! Ha már így akkor zárják be egy szobába és adjanak neki egy cián kapszulát, intézze el saját maga. Magyarázat és ideológia mindíg van az eseményekhez. A humánus US-ben van állam ahol az elitélt maga választhat a halál nem között. Egy muksó az akasztást választotta. Csakhogy a manus 220 kg sulyú. Félő az akasztásnál leszakadna a feje és hát ugye izé az olyan embertelen lenne. Ezért a madár már vagy 10 éve a siralom házban van és zabál, és zabál, hogy le ne fogyjon. Ez nem vicc! Vagy a másik eset amikor egy fiatal lány narkóssan megölt valakit. Halálra ítélték azután vagy 15 évig aszalták a siralomházban. Megtért, a börtön papja vette feleségül, őszintén megbánta amit csinált. Igazhitű jámbor katolikus lett. Az egész világ felszólalt érte. Ennek ellenére kb. egy esztrádműsor szivonalán ki inyjekciózták az életből. Pármillió tv. néző nagy örömére.
Én köszönöm így NEM KELL AZ IGAZSÁG!
|
|