Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6037

Igy van, de ez a szolnokiak által táplált Fehérvár-gyűlöletre vezethető vissza, és ha úgy tetszik természetes, hogy a 60 km-re lévő városba átmegyünk szurkolni...Én sokkal több fehérvárit vártam az első meccsükre, hogy megnézze a csapatát először élesben. Bár nem tudom hány km-re van Kecskemét Tőletek, azért ez nem egy Egerszeg-Szolnok távolság. Jut eszembe, ZTE-sek (szóval Ádám), előreláthatóan hányan jöttök Szolnokra, már ha egyáltalán jöttök...

De ami tényleg lényeges az az isz-ákos által említett momentum, vagyis hogy tettlegességig a legritkább esetben fajul a dolog. Nem tagadható, volt már rá példa, hogy elcsattant egy-két pofon, de valóban nem ez a jellemző. Megy a mutogatás meg a duma, de az esetek 95%-ában ez ennyiben ki is fullad...Nyilván Szolnok esetében azt sem szabad szem elöl tévesztenünk, hogy itt egyedül a kosárlabda van olyan szinten, ami képes tömegeket megmozgatni, így a fáradt gőz leeresztése és saját magunk feszültségmentesítése is kizárólag a kosármeccsekre koncentrálódik, míg Fehérváron foci, kézi, kosár, korong, tehát erősen adott a diverzifikáció lehetősége szurkolói körökben. Bár van egy olyan félelmem, hogyha mondjuk nem lenne Videoton, akkor már rég géppisztollyal járnánk Fehérvárra - akkor inkább anyázza egymást a 2 tábor, de bántani ne bántsa...

Albamama, ne haragudj, de úgy érzem, hogy szolnoki hüjjjjegyerekként képtelen vagyok Veled vitatkozni, nézd el nekem légy oly kedves ezt a fogyatékosságom.

Olaj az Isten

Előzmény: sarkat5 (6032)