perlasca Creative Commons License 2002.09.30 0 0 3285
Kapuskérdés nincs, amennyiben Attila itthon az egyik legjobb kapus, viszont most már szerintem nem nemzetközi szintű. A Fradi kapusa érezhetően jobb (nem jut eszembe a neve :-( ), mint ahogy Babos vagy Rabóczki is az volt. Néha olyan kiégettnek tűnik. Mindenesetre Magyarországon szvsz (a fradién kívül) nincs nála egyértelműen jobb kapus, főleg nem Vezér Ádám, aki szerintem kimondottan szar, emlékeim szerint soha nem végzett az élmezőnyben a NS éves összesítésein.
Tényleg, Rabóczkiról tudtok bármit is?
A csapat többi része: a védelmünkből szerintem csak Mico és Molnár megbízható, Komlósi legfeljebb tartaléknak lenne jó, azaz kellene egy jó középső hátvéd és egy balhátvéd, mert igazán luxus, hogy Füzi játszik nálunk balhátvédet. Elek Norbit pedig statáriálisan el kellene küldeni jó messzire - máris felére csökkenne a kapott góljaink száma. A középpályán kiválóan el vagyunk látva, csatár kellen vagy három, Ferenczit pedig eladni Türkmenisztánba (mi fizetünk), onnan hátha nem talál haza. A jelenlegi helyzetben igenis meg kéne próbálni Rednicet és/vagy Zava a csatársorban, Illést pedig békiben hagyni középen.
Torghelle jó lenne előre, csak kell mellé szerződtetni egy csúcspszichológust.