V43 1177
2002.09.30
|
|
0 0
441
|
"Milyen másik vonal??? Milyen szénbányáig???"
Balinkai állomás, akarom mondani egykori állomás, mert állomásként ma már nem funkcionál. Most csak iparvágánynak nevezik. Szóval Balinkán szenet bányásztak anno, nomeg még most is, de csak a töredékét. Ide vezet a fővágány, de ettöl balra az állomáson(nevezzük állomásnak a szénrakodót) keresztül vezet(tett) egy vágány az erdő felé. Nem tudom most ott van-e, mert régen jártam arra már. Balinka után normál nyomközű vasút nem vezetett soha. Onnét csak kisvasút egészen Szápárig, ennek a nyomvonalmaradványait láthatod a túristatérképen "régi vasút" jelzéssel, ez pont olyan mint a Városlőd-Franciavágás jelzése az Észak Bakony túristatérképen.
Ha van egy pici türelmed jövő hétvégén nem dolgozom és akkor esetleg elkisérnélek szívesen arra vagy Lovasberény felé, ha neked is jó úgy.
ic708:
"VÉGE"
Most nem tudom mi van. Akarom mondani nem értem igazán. Miért kell rám hivatkozni már sokadszorra? Kit bántottam meg? Miért? Tényleg nem értek semmit az egészből. Magyarázza már el nekem valaki mi ez? Lehet hogy én vagyok ilyen IQfrei?
Üdv mindenkinek! |
Előzmény: Váci (430)
|
|