lapip
2002.09.30
|
|
0 0
5958
|
majd hanyatt dobtam magam amikor megláttam Bovi nevét, hogy szarul játszott. De egy ből leesett az öreg "Hade" lehet a tettes. Nb1/b-re lett igazolva és sajna nagyon gyenge erre a szintre. viszont Horváth Csabi játéka nagyon bejön, ha legközelebb meglessz a hazai előnye akkor 15 pontot elérheti. tavaly a sportban megjelent egy cikk, hogy az elsőosztályban idegenben a bírók miatt nehéz nyerni. hát vagy a sportos faszi keverte össze akkor a két csapatot vagy rossz bírókat fogtunk ki. tavaly röpimeccsen már egy feltörlővel lett hátbavágva a spori, itt is eljöhet még ilyen.
többször voltam már Szolnokon meccsen mivel tesókám ott tanul, de eddig csak csendben figyeltem és arra gondoltam mikor lessz nállunk is ilyen. ezebtúl viszont számíthattok 199 centis és 160 kg testem minden hangjára. benne lennék egy ilyen kapcsolatban, hogy átjárjunk egymásnak segíteni és Kecskeméthez közelebb van Székesfehérvár! :-)))
a mérkőzés szünetében és utána beszélgettem pár gyerekkel akik azt mondták össze kéne hozni egy tábort, ezek után én azt gondolom, hogy 10 forduló után már lessz egy fix csoportunk.
Hajrá Kecskemét!!!!!
Kelet Magyarország!!!!!! |
Előzmény: Olaj az Isten (5948)
|
|