Szerintem ez a topik kellően kultúrált hangvételű, végre tudunk az ország minden pontjáról (Körmend, Paks, Székesfehérvár, Kaposvár, Szombathely, Debrecen, Kecskemét, Szolnok, ZTE, bocs ha kihagytam valakit) értelmesen komunikálni, és ez az amit meg kéne becsülnünk idén is!!! Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én imádom a kosárlabdát, és annak örülök, ha már nem tudok úgy frissíteni (pedig elég gyakran szoktam), hogy ne legyen új üzenet. Nincs értelme egymás sárba tiprásának sajátos szleng terminológiátok gazdag arzenáljának minden elemét latba vetve, ezt hagyjuk meg a primitív együgyű majmoknak !!!
Szvsz felejtsük el mi szolnokiak is a Somosozást, meg hajdani Albacomp-döntő városi televízió általi közvetítésének kommentálását, MK döntő utáni mizériát, ez már mind a múlté. Inkább zárjuk le a témát annyiban, hogy feltesszük a kérdést: - Ki lett a tavalyi kupagyőztes? Szolnok. Ennyi, Viszlát.
Nem mondom, gyakran nekem is a szőr feláll a hátamon ha egyértelmű faultokat nem fújnak be, és én is szidtam Williamset tavaly az ominózus affér után, de azt ne várja senki Tőlem, hogy megtagadjam szolnoki mivoltomat, ha úgy érzem, hogy a csapatomat hátrányos megkülönböztetés éri a bírók részéről, vagy az ellen játékosa szándékosan és sérülésveszélyesen faultolja a miénket, hát akkor ki fogok kelni magamból, mint tettem ezt eddig is...HAJRÁ OLAJ!!! Ja, és én szeretem Szolnokot, és minden erőmmel azon vagyok hogy hazakerüljek, de ez már egy másik történet...
Rostás!
Valahol -úgy gondolom- éppen az adja meg a dolog szépségét, hogy a szélrózsa minden irányából mindenféle gondolatokat teszünk itt közkinccsé, és ez úgy helyes, ha a szolnoki vélemény is elfogult, és a fehérvári vélemény is az. Aztán majd ez jelenti a vita alapját, hiszen mit érne az egész ha mindenben mindig egyetértenénk? Persze a már említett, európai emberhez méltó formuláknál maradva...:)
A nickekről meg csak annyit, hogy asszem nagyon keveseb vagyunk akik vállaljuk a nevünket. Én vállalom, mert ezek az én gondolataim és nem látom okát, hogy bármiért is titkolózzak. Mondjuk engem nem igazán érdekel, hogy adott nick mögött milyen személy rejlik, sokkal inkább a véleménye és a hozzászólásai azok, amik számomra minősíthetővé teszik. Hozzáteszem, nem emberileg, hanem kosárlabdaügyileg. Merthogy elvileg itt mindenkinek ez a kedvenc sportága...