"Szerintem a főnökeidnek sem fog feltűnni"
Én az eltelt pár év alatt sem csináltam titkot belőle. Ha észrevették, akkor legfeljebb egy élménnyel gazdagodhattak Ők is. (Jómagamnak is öröm még más kezén felfedezni egy "rokon" példányt :)
Nekem mindössze tán cak azzal van bajom, amikor az illető azt követően, hogy - nagynehezen rászánva magát - elolvassa a márkajelet, utána könnyen átesik a ló túloldalára és elkezdheti a "kulák"ozás gondolatát minden alap nélkül. Ezért (meg mivel én ezzel nem csillantani kívánok) olyankor, amikor feltűnőbben kiszúrná mások tekintetét, tehát a rövidujjú időszakban inkább már nem is hordtam az idén, hanem felcsatoltam az ElPrimero-t.
Amivel aztán vegyes tapasztalataim voltak. Egyrészt plaque volta miatt féltettem a kopástól, de szerencsére nem okozott látható eredményt az izzadságom. Másrészt ez egy bőrszíjas darab, úgyhogy egy szíjnak immár annyi. No, meg a megjelenése folytán sokkal feltűnőbb darab, de szerencsére a márkaneve a jó magyar átlagpolgár számára semmit nem mond, így végülis mégis tovasiklik a tekintetük. De mindent összevetve alig várom már a holnapot, hogy önkorlátozásomnak véget vetve visszatérjek a - Daytona szerkezetét biztosító príma - kronográfról az igazi kedvencre, ami még jobban nyúzható is.