Hogy miért csak 358-an vagyunk a meccseken? Erre a kérdésre a válasz valahol megint az előbbi hozzászólásokkal kapcsolatban keresendő.
Mert sokan azt hiszik, hogy az MTK zsidó klub még mindig, és ez ellen a vezetőség nem tesz semmit propaganda szinten, sőt, ők tulajdonképpen a szurkolókkal nem is foglalkoznak picit sem.
VG is eldöntötte, hogy az MTK-nál nem a szurkolók visszacsalogatásával és az ebből származó bevétellel, hanem csak a játékoseladással kíván a csapatból pénzhet jutni. (azaz a nullszaldót kihozni)
A baráti kör meg....arról ne is beszéljünk. A bk vezetőségének nagyobbik része valóban zsidó származású öregember, akik le sem ejtik azt, hogy azzal amit ők csinálnak (azaz NEM csinálnak), méginkább űzik el a szurkolókat a csapattól, nemhogy vonzanák.
Az ilyen zászlót lobogtató dilettánsok megint csak azt érik el, hogy miattuk is kevesebben mennek ki a pályára, mert ezek a megnyílvánulások azt egyértelműsítik nekik, hogy az MTK "zsidók zárt közössége", és "minek menjen ki rá egy Magyar ember?" Sok ember nagy hülyesége, és a múlt az oka annak, hogy csökken egyre inkább a nézőszámunk...és ezért is voltam én is kissé dühös a zászlós fazonra.
Ha valakit megbántottam volna a hozzászólásommal, azért sorry, nem állt szándékomban.
UFF:
Ch'