Büyük Creative Commons License 2002.09.29 0 0 3270
Amit a csabaiak műveltek, arról nem is beszélek, mert nem érdemes. Nagyon primitív. Bár ugye azon is elgondolkozik az ember, hogy az az izraeli zászló az égből pottyant oda, vagy számítottak erre a provokációra? Mert viszont így a kék-fehér emberke is a bunkók csoportjába tartozik.

Na, de hogy a meccsről is essen szó. :)
Tényleg érdekes, hogy első a csapat, és ennyi néző van kint a meccseken. Ebben egyrészt az idő is szerepet játszhatott szombaton. Én pl. a barátnőmmel mentem volna a meccsre (mostanában ott vagyunk szinte minden MTK-meccsen), de ő a rossz időjárás miatt visszafordult, így kénytelen voltam magam menni. Szerintem a b.nőmhöz hasonlóan többen ebben a szituban lehettek. A másik ok a már előbb lebeszélt érthetetlen előítélet. Emiatt sohasem fogják annyira szeretni a csapatot, mint amennyire megérdemelné.

Egyébként nem tudom hogy látjátok, de a védelemből nagyon hiányzik Győri, másrészt Hajdu helyett/mellé kellene egy jobb kapus, hiszen Attila nagyon vonalkapus. Kifutásai félelmetesek. A tegnapi meccsen is hajmeresztő volt, amit a Dokival összehoztak, illetve amikor Füzi kisegítette. Szántai nem lenne rossz, de azért hiba lenne még rábízni az első csapat kapuját. És szerintem Vlaszák sem egy MTK-kategória volt. Én több csapatnál is, ahol kapusgondok vannak, néha megemlítem Milintét a Vidiből, mert ő egy luxustartalék Fehérváron. Szóval Hajdu nem egy hosszútávú megoldás a hálók előtt, annak ellenére, hogy bravúrkapus lévén vnnak jó meccsei.