Büyük Creative Commons License 2002.09.29 0 0 3266
Én nem akartalak megbántani sem téged, sem másokat. Ha elolvasod utolsó mondataimat, akkor meg fogod érteni, hogy éppen azt mondom, amit te. Nem kell különbséget tenni! DE! Azért érdekes, hogy Izraelben csak zsidó vallású kaphat állampolgárságot, mi meg mindenkit befogadunk, sőt el is viseljük saját pályáinkon az idegen országok lobogóit. Na, én erre mondom, hogy ne kövessük Izraelt, a zsidókat, mert tulajdonképpen ők a legnagyobb rasszisták, ők nem akarnak senkit sem befogadni országukba és közösségeikbe. Ne legyünk olyanok, mint ők (ilyen szempontból).Ezzel el is mondtam a dolog lényegét: mindkét fél részéről hiányzik a közeledés. Ennek ellenére mégegyszer a félreértések elkerülése miatt: a barátaim egy része zsidó, és ezzel nincs bajom. Szeretek MTK-meccsre járni, mert kulturált körülmények között, kulturált emberek társaságában lehet meccset nézni. És számomra ez a lényeg. Az meg hogy ki milyen vallású, ki milyen zászlót tűz ki, az már különösebben nem érdekel. Ugyanis úgy vagyok vele, hogy itthon vagyok, Magyarországon, és itt bárhová megyek, az a miénk és valahol az enyém.
Előzmény: Kifli007 (3264)