Kifli007
2002.09.29
|
|
0 0
3259
|
A zászlós gyerektől két méterre álltam. A második félidő közepén vettem észre, hogy a békéscsabai szektorban, ahol egyébként a bejárati részen pont öten álltak, valaki az egyik támaszkodó korlátra kitűzött egy palesztin zászlót. Nem sokkal rá a Blue Frontban is észrevették ezt, aztán az egyik gyerek, aki mindig a testvérével és az apjával áll ott, kivette a táskájából az izraeli zászlót és felmutatta. Akkor odajött egy másik srác, aki évek óta kinn van, és szintén a BF-nél szokott állni, és elkezdte erről lebeszélni a srácot, aki hajthatatlan volt, meg az apja is biztatta. Közben valaki a lelátóról is lekiabált, hogy tegye el a gyerek a zászlót, de nem volt hajlandó. Végül az öccse kivette a kezéből és elrakta a zászlót. Ennyi történt. Nem tudom, mi a szarnak kellett válaszolni a provokációra, de a srácot már kinéztem korábban magamnak, nagy baromnak tűnt. Szintén benne volt abban a néhány emberben, aki a 20. perc környékén elkezdte a Fradit szidni, nagyon örültem, hogy nem vette át a közönség ezt. Nem tudom, minek volt nála focimeccsen az izraeli zászló, valószeg csak várt a provokációra. Nem lenne rossz, ha ezzel olyan pályákra menne, ahol megszokottabb ez a viselkedés, és minálunk továbbra is nyugi lenne.
Hajrá MTK! |
|