Sziasztok!
Ha megengeditek én is szeretnék elmenni a talira.
Ha jól olvstam akkor jövőhéten szerdán, október 02-án lesz, 18 órától a Madách téren az egyik kávézóba (ha nem tiltakoztok a részvételem ellen, akkor majd pontosan megnézem, hogy melyik kávézóról is van pontosan szó).:)
A múlt szombaton elmentem a Kreatív Hobby foglalkozására. Nagyon jól éreztem magam, gyorsan eltelt a 2,5 óra, még egy kicsit több is volt, mert előbb kezdődött.
Kaptunk egy ovális dobozt (tetővel) és első lépésként befestettük sötétzöld festékkel. Száradás után antik lakkal kentük be, majd pedig vilgos, de nem fehér festékkel (azt hiszem bézs volt) festettük be a dobozt. Ezután a szalvétából kivágott virágot (ibolya és olajág/bogyó közül lehetett választani) rákopácsoltuk a doboz tetejére (én raktam az oldalára is), és miután minden megszáradt a kiemelni kívánt részeket bekentük a 3D lakkal. Ebből egy kicsit keveset tettem a remekműre és nekem nem domborodott ki nagyon a bekent részlet, de a szomszédom nem sajnálta a kenőcsöt és nagyon szép lett a dobozkája.:)))
Szóval nagyon jól éreztem magam, megyek a jövőhéten is, akkor ha jól emlékszem textilfestés lesz a téma.
Elég ócska az idő odakint, alkossatok szépeket odabent.
Sziasztok:
Buksi