nhlfan2.0
2002.09.28
|
|
0 0
236
|
ne csusztass bazzeg:"most miért kéne már a 2003-as csapatommal lennem?azért mert a másik ligában nem választhattam csapatot itt miért ne tehetném meg?főleg ugy hogy az előzőben is csak 6-an voltunk voltatok"-ezt írtam.ez egy kérdés volt és nem kijelentés.amugy nem hiszem hogy ismernénk egymást.kicsit hirtelen haragu vagyokaz igaz és amikor icq-n beszélgettünk akkor nem erről volt szo.persze amikor neked nem tetsző szabályokat hoznak a nagyligába te nem szoktál oldalakon keresztül írogatni hanem szó nélkül mindent elfogadsz.mivel tudtad hogy szar a gépem rögtön mondtad volna hogy a 2003-mal akarsz nyomulni és be se nevezek.
"4. Mivel ezzel a miniliga csak azért van hogy jot játszunk, ezért a bajkeveröket inkabb elsö szora kidobom minthogy magyarázkodjak és gyözködjem (mellesleg ilyet hogy lehet meggyözni : "nem tudom mi volt a szándékod de szerintem elbasztad" = fogalmam sincs mi a helyzet de hülye vagy... )"-bajkeverő=aki csapatot szeretne választani. minden csunyát csak azután írtam.ezzel szeretném befejezni.és elnézést a többiektől-thx
|
Előzmény: GordonFreeman (235)
|
|