Törölt nick
2002.09.27
|
|
0 0
7591
|
Szappan !
Szerintem is viseld nyugodtan !
Ha meg már ilyen főnököd van, aki nyíltan ki is mondja a véleményét róla, akkor biztos is lehetsz a dolgodban és csitíthatod a hullámokat. Én jómagam, nem egy magas beosztásban lévén lehet, hogy szintén merész tettet hajtok végre azzal, hogy a kedvenc órámat viselem, de ha már egyszer ez volt sokáig a kitűzött cél, akkor utána már nem akarok lemondani az élvezetéről. Ráadásul nálunk eddig még szinte senki nem tett megjegyzést rá, de így viszont azt sem tudom, hogy kiben mennyire lappang a jó magyar virtus szerinti "dögöljön meg a szomszéd tehene" effektus, és ki tudja (?) ez mennyire vágja haza a helyzetemet. DE AKKOR IS EZT SZERETEM VISELNI !
Story a jó órákról való rövidlátó elképzelésekről :
Amikor egy távoli kolléga megtudta hogy milyen órákat kedvelek, megkérdezte gúnyosan, hogy hát aztán mikor is lesz nékem Rolex-em ?
Mondon neki, hogy ez már megvan. Erre a következő kérdés, némileg hangnemváltva, hogy : és mikor tudnám egyszer megmutatni, mert kíváncsivá tettem. Amikor válaszoltam, hogy semmi akadálya, épp itt van rajtam, nesze fogja hát marokba, ez lerökönyödést keltett benne. Hogyhogy, hát én ezt viselem ???
Mindenkinek !
Mire való a kedvelt óra, ha nem arra, hogy ezzel mérjem mindennaposan az idő múltát ?! |
Előzmény: szappan (7588)
|
|