gzenguz Creative Commons License 2002.09.25 0 0 55
Fincsimi?? Vittorio, per favore, 80HUF-ért én bennevagyok, és nekem az a javaslatom, hogy csak az legyen rajta hogy IMPK vagy nagybetükkel a kezdők és kisebbekkel a többi szöveg.. namármost.. egy online platform megnyitását már én is jóideje szorgalmazom, olyannyira hogy már el is kezdtem otthon tervezni a website külalakját.. )csak felületesen egyelőre - de a tartalmi részt tekintve közösen kell tevékenykednünk, irkálnunk, fényképeket is készithetünk.... eddig tervbe vett (énáltalam - shame on me :)) pontok a következők:
1. Bemutatkozó. A megalakulástól a mai napig.
2. Külön mindenkinek lenne valami személyes bemutatkozó szövege, fényképe... (ne legyen túl hivatalos)
3. Közös képek. (majd csinálunk, amerre járkálunk, mittomén Ibolyában, közös bulikon, vagy ahol van rá igény...(LOVERSENYPALYA :)
4. Vittorio javaslatai alapján :)

akinek van vmi 5lete, az személyesen is ossza meg a többiekkel, mert az gyorsabb...

Mellesleg az nem igaz, hogy egész nap együtt vagyunk mert akkor megbolooooooooooooooondulnék :)

Utószó. Akkor jön vki az áfterpartira??? most csütörtökön, vagy vhova máshova?????