gzenguz
2002.09.25
|
|
0 0
52
|
Na ja a kamcsisok azok yook, merthogy az én apukám is az (volt) de mára már "csak" a céget vezeti... és amúgy milyen volt a ballib-konferencia??? Miről volt szó?
Ja amúgy meg Én vagyok a kinevezett 'káros szenvedélyekért és belgaCD beszerzésért felelős megbizott', a Péter a distributor, aki szedi a copywright dijakat is :)hehe:Ö szoval te csak felelős fogyasztóként érvénzesülhecccccccc :)Sorry ..........ööö.......ti is NAGYON paráztok a csütörtöki számtechvizsgától?? :)) Jajj,..,ma volt 1 ZH-m a Peloponnésosi háborúról, amit tennap este kezdtem el olvasni kb. fél 8--kor és tartott fél 1-ig (0:30 perc a gyengébbek és a vailantok kedvéért :))))))) ))))) ))) na ez csak vicc volt :) szóval olyan sok mindent tudtam, hogy ezek után a számtechvizsga sima kis délutáni csevej lesz.. de tényleg azt a szót hogzan irjuk le helyesen?? csevej v. csevely ??? ezt most komolyan kérdezem.. ?:)
By_the_way.. láttam egy plakátot az aulában hogy lesz gólyatábor afterparty II. edition ===> talán most beférnénk ..szóval a kérdésem: elgyün valaki velem??? Mondjuk úgy az IMPK-sokra és a tagjelöltekre gondoltam :)
..wake up, NEO!!!
..logging off..
..shutting down.. (& shuttin up! :)))
..goin' home.. ! |
|