air Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5762
Köszi. :)))
Igen az euroliga álom egyenlőre, de merjünk álmodni. :))))))

Biztosan nem jól adtam elő, de akkor is az a véleményem, hogy egy csapat szempontjából elsődleges dolog egy-két stabil szponzor. Aztán a TV közvetítések, /illetve az ezidőalatt mindenféle mosóport, melegítőt és ki tudja mit eladni akarók pénzei/ számítanak. Az is jó ha sokan mennek ki a csarnokba, de igazából abból tud egy csapat megélni, ha sokan odaülnek a TV elé az emberek megnézni. A nézőszámot ne azonosítsuk azokkal akik jegyet vesznek, ezért akárhogy le akárná valaki írni budapestet nem igazak azok a mondások, hogy itt nincs néző. /sajnos az szövetségben az ostobábbak magukévá tették ezt a nézetet./ Persze helyszini néző is kell meg a mütyürkék sálak trikók.
Az Albakompot ebből a gazdasági szempontból én alkalmasnak látom a továbblépésre.
Az egyszponzoros csapatoknál főleg ha az valami állami nagyvállalat az a gáz, hogy a politika, ha lecseréli a vezetést a csapat tönkremehet. (mint ahogy most már hallottam, hogy az állami vállalatokat a vagyonügynökségen keresztül ösztönzik a sporfinanszírozás csüökkentésére. A postának erre volt ürügy a stadionrongálás) Na de tényleg befejezem talán megbocsátjátok, hogy igyekeztem egy kis háttérbeszélgetést is folytatni, hiszen a legjobb csapatok is pénzből élnek, és nem mindegy hogy lesz meccs vagy nem. Lásd szegény MAFC.

Előzmény: muybien (5736)