cliftony77 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 3521
Könyörgöm, mi közöm nekem a "szoclib" médiához? Bizonyára én vagyok a tulajdonosa és a szerkesztőja az összesnek. Vedd már észre, hogy nem kéne általánosítani! Nemcsak Népszabadság előfizető vagyok, hanem a Magyar Nemzet is jár, mindkettőt olvasom. Azért mert nem jobboldali vagyok (különben baloldali sem), azért már én lennék felelős azért, ami a jobboldali zenészekre zúdult?

"Mondj egy példát a bal oldali művészek közül, akire rászállt volna a média és ennek hatásaként a nép?"

Anima Sound System, Kimnowak, csak hogy párat említsek.

Persze rossz a kérdés, mert az elmúlt években nem lehet egységes médiáról beszélni. Sajnos ma Magyarországon nincs független média, van jobboldali és van baloldali. Van akire ez száll rá, van akire az. Egyik sem helyes.

"Ettől még nem kötelező szeretned vagy utálnod"

Nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy mivel nem álltam be a sorba, egy kollega egyből behozta, hogy bizonyára a politikai nézeteim miatt, és csak azt szerettem volna kifejezni, hogy nem fogok az általam értékeknek tartott dolgoktól eltérni. Mert ugye vannak sokan, akik Ákos miatt szavaztak úgy, ahogy, nem pedig meggyőződésből. Azokról az emberekről beszélek, akik hogyha most Ákos átpártolna a szocikhoz, egyből bizonygatnák, mekkora nagy komcsik is ők valójában. Bizony sok ilyen embert ismerek. Persze szerencsére azok az emberek vannak többen, akik meggyőződésből szavaznak erre vagy arra az oldalra.

Részemről a politika lezárva, ti nyugodtan folytassátok. Csak annyit kérek, hogy engem hagyjatok ki belőle, én ugyanis sem személyeket, sem az általuk valott ideológiákat nem ócsároltam, véleményt mondtam egy borítóról. Még Ákos közszereplését sem nagyon feszegettem. Ehhez képest páran jól megküldtetek engem, meg amiben hiszek, és nem hinném, hogy ez lenne a megoldás a problémára. Bár el lehet üldözni innen engem is, mert ahol nem látnak szívsen, oda én magam sem megyek szívesen. Sok értelmét nem látom a dolognak, meg aztán hamarosan úgyis eltűnök egy darabig, de addig bírjátok ki velem.

Megértéseteket előre is köszönöm.

Előzmény: stevebi (3514)