Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.24 0 0 5752
Hello, sziasztok!!!

Szeretnék én is benevezni a tippelős játékba (belfera: lécci, lécci, lécci, lécci…!!!)

Szal’:

Debrecen-ASE –8 ( Davis 17/3, Mészáros 10/3, Geri 19/9, Sitku 14/3, Czigler 6, ill. Lee 28/12, Green 12/6, Bukva 10/3. Kipontozódik: Czigler 34p.,ill. Fodor: 32p., Gémes: 38p., Legtöbb lepattanó : Czigler 11, Bukva 9. Legtöbb assziszt: Mészáros 4, ill. Lee: 4. Legtöbb perc: Geri :33p, ill Lee: 37p.
Davis kétszer fogja befűzni a cipőjét meccs közben, a bemelegítés alatt Czigler 65, Geri 55, Mészáros 68, Davis 48, Sitku 71%-kal fogja a középtávolikat értékesíteni, Fodor kétszer fog időt kérni a meccsen, melyet 1017 néző kísér majd figyelemmel. NA EZ EGY TELITALÁLAT !!!! :-)))

Dombóvár-Körmend –3 (léoé, léoé, léoléoéoé)

ZTE-Falco +4 Cseranics McLendon azé ott van

Sopron-Szolnok –9 Nem is merek másra gondolni!!!

Szeged-Kaposvár –10 Paperform

Kecskemét-Fehérvár –10 Hajjj, bárcsak nem így lenne!!!

BOCAI:

Na de mielőtt teljesen szétfurja a bűntudat az oldalam: Ha ott voltál Debrecenben akkor láthattad, hogy Paja is ott volt mindhárom nap, “apja” lehetne Vaisvilának, mégis vitte a prímet (48óra alatt 3meccs). Valóban jó kosaras, az ajánlólevele sem rossz, de félek attól, hogy beleszürkülve a mezőnybe hosszú meccseken át észre sem vesszük, majd dob 27/6ot egy teljesen egyértelmű meccsen. Mi nem ezért hoztuk ide ezt a fiút. Bedobja a trojkát, ok, üres dobóhelyzetből 2x is betalált, de te meg azt ne felejtsd el hogy Paja nyolcról tesz ugyanezt emberről. Ez nagy különbség. Azt is írtam, hogy ne legyen igazam a litvánt illetően, és a csapatot sem szabad szidni, hiszen ezek a mi fiaink. Egyébként Olajbányász szurkoló vagyok én is lassan 14 éve…Mondjuk visszakeresheted, hogy Pavlovicsot hányszor vettem a számra szitkok és átkok közepette, segítek, sehányszor. És tudod miért nem? Mert ő az a játékos, akire mindig minden körülmények között biztosan lehet számítani, azért nem…

Mindent egybevetve nekem szimpatikus Vasvilla, de ez kevés lesz Tőle szerintem. Ezzel a Vasvilla és Trepák projekt az első öt forduló végéig részemről lezárva!!!

Olaj Az Isten

Előzmény: Bocai (5748)