babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 195
folyt:

szóval layne őszintén a hernyó miatt nem akart részt venni semmi publikus dologban. az új énekes mark lanegan lett volna, aki hallható az i'm above-ban és a long gone day-ben. aztán baker túllőtte magát (H). mike "the music died along with baker" ennyi a mad season sztori.

más. layne a facelift felvételei alatt is használt drogokat de nem heroint. a van halen turné (90 okt nov) alatt szokott rá. layne már a középsuliban is füvezett.... szóval ez nem valami hirtelen dolog volt nála (lsd. "chemical addiction") + 88tól egy heroinista lánnyal járt, róla nem szeretnék szólni. csak annyit hogy nem ők a grunge rómeó és júliája ahogy mindenki hiszi, layne otthagyta 94ben.

jerry is és az egész alice használt drogokat, jerry köztudottan kokós gondokkal küzd, lsd. a trip majdnem fele. mike starr állandóan elvonókra jár, azért is száltt ki - többek közt- mert mentenie kellett a bőrét (bár nekem inez jobban bejött) egyéb okok mellett persze.

mike mccready pedig azóta is küzd a maga démonaival, és 2000-ben volt legutóbb elvonón amennyire tudom. (erről inkább a mike mccready nicen író srácot kéne kérdezni).

ennyi.

a soundgarden topicot kihagynám, nem vagyok nagy sg fan. de mi lenne ha csinálnánk egy tool topicot???? nagyot nőttek a szememben tegnap (tool)

off
static hogy szorulhatott beléd ennyi hülyeség??? (jó értelemben)
on